Madaula als estudis de Cugat.cat

Madaula als estudis de Cugat.cat

L'actor Ramon Madaula ha deixat ben clara la seva indignació amb la tasca que han fet els arquitectes a Catalunya a l'hora de dissenyar equipaments culturals. Madaula ha posat com exemple el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), i ha carrergat contra el seu arquitecte Ricard Bofill perquè segons ell  'a nivell arquitectònic és el pitjor teatre del país quan hauria de ser el referent'.  L'actor creu que els millors teatres, en referència a la seva acústica, visibilitat i comoditat per als actors, són aquells que són centenaris i ha lamentat que els arquitectes 'mai preguntin als professionals del teatre quines són les seves necessitats'. Durant l'Entrevista Compartida, l'actor també ha explicat com va començar en el món del teatre, què representa treballar amb la parella, quines són les qualitats que ha de tenir un bon actor a l'escenari i quins són els motius de la seva recent afialiació al PSC. MIRA EL VÍDEO
[VÍDEO] Entrevista a Ramon Madaula

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes