Ignasi Castellví, a la dreta, als estudis de Cugat.cat

Ignasi Castellví, a la dreta, als estudis de Cugat.cat

El president de l'Associació Signatus, Ignasi Castellví, ha desmitificat els prejudicis que té la societat envers els llops ja que, assegura, 'són animals socials que han estat estigmatitzats'. Signatus porta a terme un projecte educatiu a les escoles en el qual mostra als alumnes el comportament de la Lupus, una lloba que Castellví ha socialitzat i que, de fet, conviu amb ell. Aquest animal va entrar en conflicte amb l'home, quan aquest va començar a tenir consciència de propietat i va passar a ser sedentari, ja que el llops atacaven els ramats. Després d'exterminar-lo, fa una dècada que ha tornat a casa nostra, a través dels corredors biològics provinent dels Apenins. Singatus treballa per conservar-ne els pocs exemplars que hi ha i que, segons Castellví, encara no es pot considerar que hi hagi una població estable.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes