vinos-en-italiaAquesta setmana hem volgut dedicar l'espai de La Gastroteca ha fer una petita guia ràpida per quedar bé prenent vi. Hem mirat de donar consells i pistes de com fer-nos passar per uns experts d'aquesta beguda afrodisíaca i hem descobert alguns dels vins més curiosos que es fan a casa nostra, com és el cas del que produeix el Celler La Gravera d'Alguaire. De la mateixa manera, ens hem deixat assessorar per la Sílvia Naranjo, de la Guia de Vins de Catalunya. Com no podia faltar en una secció dedicada al vi, hem comptat mab la col·laboració de la sommelier pratenca Jordina Tarrida, de Cal Pere Tarrida, i també d'un co-propietari del Celler VidBertus i persona vinculada a la Fundació Alícia, l'Albert Rovira. Si vols fer veure que domines el tema, aquesta és la teva secció!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes