La Marina i la Maria amb els Bremen

La Marina i la Maria amb els Bremen

Lletres profundes, melodies narratives i una sonoritat amb nom propi són els ingredients que fan de Bremen un dels grups revelació de l'any. La formació ha estat la protagonista aquest dijous del nostre 'Acústics' on ens han presentat el seu primer treball 'Les cançons que vindran'. Amb ells hem conegut què és el que inspira les seves lletres, quin és el secret per aconseguir un nom al panorama musical català i hem descobert que la bona sintonia entre ells és la clau de l'èxit. Els nois han aprofitat l'entrevista per tocar en acústic dos dels temes d'aquest treball: 'Liliana' i 'Ja ho veus'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes