Secció de dansa del casal de l'Espluga de Francolí

Secció de dansa del casal de l'Espluga de Francolí

La Natàlia Martínez, la Núria Llort i l’Alba Foguet, de la secció de dansa del casal de l’Espluga de Francolí està participant al Dance World Cup, una competició de dansa contemporània a nivell mundial. Malgrat quedar en quarta posició a la competició estatal disputada a Barcelona, quan tan sols es classificaven els tres millors conjunts, el jurat del concurs va valorar el seu gran nivell i els va donar una plaça per a la fase final que es disputarà a principis de juliol a Brighton, a Anglaterra. Les ballarines asseguren que hi participaran 'amb molta il·lusió' i que treballaran dur per aconsegur un bon resultat. La Natàlia, la Núria i l'Alba han pogut escoltar els consells de la vallenca Marya Aguilar, una ballarina que amb només 26 anys ha competit al màxim nivell en el món de la dansa urbana. YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes