Imatge de la portada web de cdecastells

Imatge de la portada web de cdecastells

L’afició pels castells ha patit un ‘boom’ important en els últims anys, fet que ha despertat l’interès i l’atenció dels mitjans de comunicació. Això els ha obligat a buscar persones coneixedores del món casteller i que sàpiguen transmetre el que es viu a la plaça de manera adequada. Aquest dissabte, precisament, veurà la llum un nou mitjà de comunicació especialitzat en castells. És el C de Castells, un portal web creat per cinc amants dels castells i la comunicació, que proposen un espai pensat i fet per gent del món casteller. N'hem parlat amb la Raquel Sans i en Jordi Crespo, dos dels impulsors. Sans assegura que 'volem girar el món casteller com un mitjó'. Hem aprofitat l'avinentesa per conversar sobre periodisme casteller amb el cronista Efren Garcia i el responsable tènic dels Capgrossos de Mataró, Cugat Comas.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes