petits grans llibres Aquesta setmana s'ha donat el tret de sortida a la 4a edició del Festival ‘Petits, grans, llibres!’, el Festival cultural de la Infància que organitza des de fa anys l’Institut de la Infància de Sant Cugat. Durant 6 dies el claustre del monestir acull experts en infància, professors, i públic especialitzat al voltant de jornades, col·loquis, debats i conferències. Tot es duu a terme en el “Bosc dels llibres”, un espai màgic dissenyat per un equip d’arquitectes, que convida els visitants a sentir-se com si estiguessin dins d’un conte. El cap de setmana ofereix una programació familiar amb més de 40 propostes que aconsegueixen la interacció entre pares i fills i fan que els grans recuperin el nen que porten dins. N'hem parlat amb la il·lustradora Anne Decís i la coordinadora de recursos humans de l'Institut de la Infància, Maribel Rodríguez.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes