El Sol proporciona vitamines però alhora pot ser nociu

El Sol proporciona vitamines però alhora pot ser nociu

Amb l'arribada de la calor, les platges s'omplen de gent diposada a prendre el sol fins a bronzejar-se. Hem volgut parlar sobre els riscos d'una llarga exposició al sol, l'ús de cremes solars i altres precaucions i les malalties que se'n deriven . La responsable de desenvolupament de productes solars i post-solars als laboratoris Genesse, la santcugatenca Mayra Camarasa, explica que cal revisar els productes protectors cada any i que cal tenir en compte el distintiu contra raigs uva de l'etiqueta. L'espai també ha comptat amb la participació del cap de dermatologia de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, Manel Casanova, la farmacèutica Maria Sorio, una noia afectada per un melanoma i Carme Montserrat, responsable d'un centre d'estètica a Montblanc.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes