craftyEl 'Do It Yourself', el 'craft' i el 'handmade' són una sèrie de paraules que s’han anat introduïnt en el nostre vocabulari diari i que han irromput amb força a les agendes de milers d’homes i dones de Catalunya. Es tracta més d’una filosofia de vida que no pas d’una pràctica, tot i que en el fons el que fan es designar totes aquelles activitats relacionades amb el món de l'artesania i amb la filosofia del fes-t’ho tu mateix. És un moviment que cada cop té més adeptes, seguidors que, des de fa poc més d’un mes ja poden estar a l’aguait de totes les notícies relacionades amb el món del craft gràcies al primer diari del món del 'handmade' en català: THE CRAFTY DAYS.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes