Òscar Palencia als estudis de la freqüència Barcelona

Òscar Palencia als estudis de la freqüència Barcelona

L'últim crit en moda són ulleres de fusta i fetes artesanalment. Les va treure al mercat fa mig any Òscar Palencia, fundador i director creatiu de l'empresa Palens. Amb sis mesos ha aconseguit crear moda i ja exporta a països d'arreu del món com el Japó, el Brasil, Austràlia i l'Aràbia Saudita. Palencia ha estat el protagonista de la secció 'Valors Actius' on ha assegurat que en una setmana ja hi haurà disponibles ulleres Palens graduades i que ja està treballant en nous productes i complements.

2 comentaris Òscar Palencia: ‘Després de l’èxit de Palens ja tinc al cap nous productes’”

  1. […] funciona”. Le echamos un poco de morro al asunto y lo liamos para que viniera a contarnos, como lo ha hecho en otros medios su visión, esta vez, sin embargo, será más en familia. Palens no sólo es moda, es una empresa […]

  2. […] funciona”. Le echamos un poco de morro al asunto y lo liamos para que viniera a contarnos, como lo ha hecho en otros medios su visión, esta vez, sin embargo, será más en […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes