Núria Casamitjana, la tercera per l'esquerra, servint un dinar a el Tupí

Núria Casamitjana, la tercera per l'esquerra, servint un dinar a el Tupí

Núria Casamitjana és jubilada i mare de sis fills. Ara fa 12 anys se li va ficar al cap la idea d’obrir un menjador social a la ciutat de Vic, perquè no n'hi havia cap i sabia que hi havia necessitat. Li va costar tres anys aconseguir-ho, però la seva lluita va obtenir el resultat desitjat el 2004, quan finalment va obrir les portes el Tupí, el primer menjador social de la ciutat osonenca i el que encara avui dia ofereix servei a un major nombre de persones. Casamitjana assegura que no és el mateix 'atendre que entendre' i que la seva tasca va més enllà de servir l'àpat als més necessitats. Els escolten, conversen amb ells i els hi fan companyia. Assegura que d'un temps ençà 'hi ha cada vegada més joves' que van a el Tupí a la recerca d'ajuda. Casamitjana es mostra satisfeta de la seva ciutat i el seu municip 'perquè són molt solidaris'. La seva tasca va ser reconeguda l'any 2010, quan va ser escollida osonenca de l'any en representació del primer menjador social de Vic, el Tupí.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes