Els The Risas han estat els encarregats de tancar el programa

Els The Risas han estat els encarregats de tancar el programa

Aquest Sant Jordi hem sortit al carrer per compartir amb la gent aquesta data tan important. Ens hem instal·lat a la plaça d'Octavià de Sant Cugat del Vallès, i des d'allà, hem mirat d'acostar com es vivia la diada en diferents municipis catalans. Ho hem fet de la mà, com no pot ser d'una altra manera, de les emissores que fan possible aquest programa i que coneixen millor que ningú la seva realitat local. Hem gaudit amb l'anàlisi dels llibreters, el balanç dels autors protagonistes i amb les novetats principals del dia de  Sant Jordi. I com en tota jornada festiva, no podien faltar les actuacions musicals. Marina BB Face & Knurf, Albert Solà i els The Risas, han fet bullir la plaça i han donat l'empenta definitiva a un programa que ha estat possible gràcies a tots vosaltres!   Si voleu veure com va anar aquí teniu una selecció de les millors imatges:     PRIMERA HORA DE PROGRAMA (16:00h - 17:00h) SEGONA HORA DE PROGRAMA (17:00h - 18:00h) TERCERA HORA DE PROGRAMA (18:00h - 19:00h)

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes