Els Premis Drac es mantenen tot i la crisi

Els Premis Drac es mantenen tot i la crisi

Tot i ser el dolent de la pel·lícula, sense el drac, la llegenda de Sant Jordi perdria gran part del seu sentit. Es tracta d’un ésser fantàstic que forma part de la tradició solsonina i també catalana, és símbol de força i normalment s’identifica amb Sant Jordi, Patró de Catalunya. Per tots aquests motius Òmnium Cultural del Solsonès ja fa cinc anys que l’ha convertit en l’emblema dels premis més reconeguts que atorga: els premis Drac. Uns guardons que s'han entregat aquest dissabte al Teatre Comarcal de Solsona en una gala carregada de sorpreses i emocions, on la màgia del Mag Lari, l’audiovisual i la música local també hi han tingut cabuda. L’autor lleidetà Alfred Barrau ha estat el guanyador de la categoria de prosa amb l’obra 'Margalida Carrera' i el ripollenc Ramon Alabau el de la categoria de poesia amb l'obra 'Devastació'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes