La companyia de teatre 'La Luciérnaga' de Madrid presenta l'obra 'Cosas Mínimas'

La companyia de teatre 'La Luciérnaga' de Madrid presenta l'obra 'Cosas Mínimas'

10 companyies d'arreu de l'Estat espanyol, 11 poblacions catalanes i 125 actors cecs i deficients visuals. Aquesta és la carta de presentació de la 14a Biennal de Teatre que celebra l'ONCE i que recorrerà municipis com Sant Cugat, Olesa de Montserrat, Rubí, Terrassa o Cerdanyola, entre d'altres. Es tracta d'una oportunitat única de gaudir d'una manifestació artística col·lectiva on el menys important és la discapacitat visual dels seus actors. La companyia madrilenya 'La Luciérnaga', que presenta aquest divendres el muntatge 'Cosas mínimas' al Casal de Mira-Sol ens ha explicat, juntament amb Esteve Ferrer, director artístic del Festival,  que els seus muntatges ajuden a trencar estereotips de la gent cega.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes