'Brúixoles que busquen somriures perduts' és la darrera novel·la d'Espinosa

'Brúixoles que busquen somriures perduts' és la darrera novel·la d'Espinosa

Albert Espinosa és un optimista nat. El creador de productes tan mediàtics com 'Polseres vermelles' o 'El món groc' presenta aquests dies la seva darrera novel·la: 'Brúixoles que busquen somriures perduts' arreu de Catalunya. Una obra sobre la maduresa, les decepcions, la família, la venjança i les segones oportunitats, que l'autor ens ha explicat amb detalls aquest dimecres. L'autor ha explicat que la força dels seus seguidors és una de les seves principals motivacions i ha confessat que si ha d'escollir un lloc per inspirar-se és l'aigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes