L'Edu i el Gerard als estudis de Cugat.cat

L'Edu i el Gerard als estudis de Cugat.cat

La formació Barcelonina Patch, guanyadora del Premi Èxit del concurs Sona9 2012, ens ha anunciat en exclusiva el nom del seu primer treball: 'Veuràs la fam'. L'Edu Garcia i el Gerard Pàmies, membres de la formació, ens han ofert un petit tast del que serà aquest treball, que veurà la llum a la tardor, amb les cançons 'La guerra planejada' i 'El matí'. Els nois acaben de tornar de Cadis on han estat gravant amb el productor Paco Loco, que ha treballat amb La Iaia i Mishima, una experiència que Patch valora molt positivament i de la que ja estan esperant veure el resultat final.   YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes