Més de 600 participants de 136 llocs diferents s'han apuntat ja a la cursa

Més de 600 participants de 136 llocs diferents s'han apuntat ja a la cursa

Avís important als esportistes més intrèpids perquè aquest cap de setmana torna a Vic la cursa atlètica d’obstacles més divertida, dura i esbojarrada de Catalunya: la ‘Finisher non stop UVic’. Es tracta de la 4a edició de l’única cursa que exigeix capacitat física, tècnica i sentit de l’humor i és que els més de 600 corredors que hi participaran hauran d’enfrontar-se a muntanyes de 300 pneumàtics, basses de fang de 4 metres amb 36.000 litres d’aigua, un tràiler amb 8 tones de palla, 150 metres de túnels enfangats, més de 200 metres de desnivell amb salts i escalada... en un total de 27 proves especials!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes