Cesk Freixas oferirà un concert únic a l'Strenes

Cesk Freixas oferirà un concert únic a l'Strenes

Aquest dijous és dóna el tret de sortida a un dels festivals més esperats de la temporada: l'Strenes, que fins el 21 d'abril convertirà Girona en l'epicentre de la cultural i musical de Catalunya. Cesk Freixas, Love of Lesbian, Els Catarres, La Pegatina, Abbey Road, El Petit de Cal Eril, Lax'n'Busto, Andreu Rifé, Blaumut o Bremen són alguns dels molts noms propis que conformen el cartell de luxe d'aquest festival que vol concentrar el major nombre d'estrenes i espectacles únics a Girona, esdevenir una eina per mànagers i artistes i servir com a punt de partida de noves gires. Així ho han explicat el seu director, Xavier Pascual, el cantant Cesk Freixas i Roser Cruells, membre d'Els Catarres.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes