100 kilòmetres en 32 hores, aquest és el repte de la Trailwalker

100 kilòmetres en 32 hores, aquest és el repte de la Trailwalker

El proper dissabte 20 d’abril és donarà sortida a l’edició 2013 de la Intermón Oxfam Trailwalker, la prova d’esport i solidaritat més important que és fa al nostre país i, enguany, arriba a la seva tercera edició. El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones que tenen l’objectiu de lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. La Policia Local d'Arenys de Mar ha creat un grup que participarà de la prova i ens han explicat tots els detalls de la seva preparació. També hem parlat amb l'Helena Rodríguez, responsable de la cursa, i amb el sadurninec Josep Capdevila que correrà amb l'equip de la Casa Ametller.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes