Elisabeth Blanch, als estudis de La Xarxa freqüència Girona

Elisabeth Blanch, als estudis de La Xarxa freqüència Girona

Fa més de 15 anys va néixer a Bèlgica el RES, una moneda virtual completament legal que compta actualment amb 5.000 negocis adherits i 100.000 usuaris arreu. Fa un temps que el RES ha arribat a casa nostra, on ja hi ha una xarxa d’establiments que l’utilitzen. El RES, de fet, permet estimular el comerç entre ells.Recentment s’ha presentat la posada en marxa de la xarxa RES a la ciutat de Figueres, on més d’una trentena d’empreses ja en són membres, i converteix la ciutat empordanesa en la segona capital catalana, després de Girona, on s’implanta aquesta moneda alternativa a l’euro. Hem analitzat la implantació d'aquesta moneda, i els seus avantatges i inconvenients amb Elisabeth Blanch, responsable de comunicació del RES, l'economista Sílvia Holgado i amb la Maria Rosa Agustí, propietàroa d'una agència d'assegurances de Girona que l'utilitza.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes