Superación personalQuan la vida et juga una mala passada cal sobreposar-se a les adversitats. Hem conegut les històries vitals de persones que han patit un revés sobtat i han sabut refer-se i continuar mantenint la il·lusió per viure. Una lliçó de la qual tots plegats en podem aprendre, escoltant els testimonis i la seva capacitats per sentir-se vius malgrat les dificultats. Per exemple, hem conegut la història de l'Aina Font, autora del blog ajudemlanuria.plisweb.com, creat per ajudar la seva mare a superar les diferents malalties que ha patit. També hem parlat amb DJ Nanu, Jaume Junyent, que medeix 112 cm, i Jordi Molas, que va tenir un accident jugant a rugbi i va quedar tetraplègic, entre d'altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes