Arcadi Oliveres als estudis de Cugat.cat

Arcadi Oliveres als estudis de Cugat.cat

L'economista santcugatenc Arcadi Oliveres ha afirmat que les societats occidentals 'encara no han tocat fons' i per això no hi ha hagut una gran revolució contra el sistema capitalista imperant. Durant l'Entrevista compartida, Oliveres ha valorat positivament les primeres decisions del nou papa, Francesc I, tot i que ha anat una mica més enllà i ha afirmat que 'el Vaticà hauria de dissoldre's' per abandonar les seves propietats terrenals i fer, d'aquesta manera, una 'església més humil'. L'economista també ha mostrat la seva part més personal i ha reconegut que ser coherent al 100% 'és una tasca gairebé impossible'. MIRA L'ENTREVISTA A ARCADI OLIVERES
[VÍDEO] Entrevista a Arcadi Oliveres

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes