La Pegatina als estudis de Cugat.cat

La Pegatina als estudis de Cugat.cat

La formació catalana amb més projecció internacional, La Pegatina, ha inundat d'optimisme els estudis de Cugat.cat amb la seva actuació en la secció 'Acústics'. Els nois de Montcada i Reixac, que tot just acaben de publicar el seu quart disc d'estudi, 'Eureka', han confessat que tot i el bon moment que estan vivint, encara 'tenen molts projectes per endavant'. L'Adrià, l'Ovidi i l'Axel s'han reafirmat també en la seva opció de difondre gratuïtament els seus treballs, una decisió que troben del tot sensata si del que es tracta és de 'difondre cultura'. La formació, que està immersa en la gira internacional de promoció d''Eureka', ha explicat que a vegades és més senzill tocar fora de casa ja que els ajuntaments catalans són els que han retallat més en matèria de cultura. YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes