Turisme en temps de crisi

latarda - 28/03/2013
L'esport a l'aire lliure és una bona alternativa

L'esport a l'aire lliure és una bona alternativa

Ara que estem en plena Setmana Santa, volem oferir diverses propostes per aquells que vulguin passar un dies fora de casa. La crisi està canviant, en molts casos, alguns costums que hem anat adquirint durant els períodes vacacionals, de manera que potser molts us heu plantejat canviar una escapada a l'estranger, per exemple, per una sortida que pugui resultar més econòmica. Per això hem parlat de turisme en temps de crisi, oferint opcions que no per ser més properes deixen de ser interessants. Si mireu, aquí, a només 10, 20 o 100 quilòmetres trobareu atractius turístics que no representen una gran despesa i que en canvi, poden cobrir tranquil·lament la necessitat de fer coses diferents i tenir, en definitiva, la sensació d'haver fet unes mini-vacances.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes