Pep Poblet als estudis de Ràdio Vic

Pep Poblet als estudis de Ràdio Vic

El prestigiós saxofonista osonenc, Pep Poblet, assegura que encara té pendent fer un 'concert exlcusivament meu al Palau de la Música'. Malgrat haver-hi tocat diverses vegades i declarar-se 'poc mitòman', Poblet ha reconegut que tot i la seva distesa trajectòria professional encara somia poder tocar les seves cançons al Palau de la Música. El músic, ha explicat durant l''Entrevista Compartida' que encara té projectes en ment i ganes de fer coses. De fet, el dia 5 d'abril estrena l'espectacle 'V.O. Versió Original' juntament amb Nito Figueras a l'Atlàntida de Vic. Durant l'entrevista, a més, Poblet ha repassat els seus orígens i la seva professió, de la qual veu complicat que les noves generacions hi puguin viure.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes