'Los últimos días' és el darrer film dels germans Pastor

'Los últimos días' és el darrer film dels germans Pastor

'Los últimos días' és la darrera aposta del germans Àlex i David Pastor, un film apocalíptic rodat íntegrament a Barcelona i amb un cartell de luxe encapçalat per Quim Gutiérrez i José Coronado. El film explica la història d’un futur proper, al 2013, on de cop i volta una misteriosa agorafòbia comença a estendre’s per tot arreu i obliga a deixar a la població atrapada als edificis. ‘Los últimos días’ s’ha filmat a la capital catalana però també al Prat del Llobregat, on s’ha aprofitat que la línia 9 del metro no funciona encara en aquest tram per rodar a l’interior d’una de les estacions i els túnels. Per saber-ne tots els detalls hem parlat amb la coordinadora de la Prat Film Office, Elena Torrent, i amb l'arenyenc Eloi Tomàs, ajudant de muntatge del film.

MIRA EL TRÀILER DE LA PEL·LÍCULA YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes