Estampa d'unes caramelles

Estampa d'unes caramelles

Les Caramelles són les cançons populars que es canten per Setmana Santa. Tradicionalment tenien una temàtica religiosa, però en els últims temps han incorporat cançons de to festiu i, també, d'aire satíric sobre qüestions locals. El diumenge 7 d’abril, Castellví de la Marca, al seu nucli urbà dels Masets dels Cosins, acollirà la 34ena Trobada de Caramelles del Penedès. N'hem parlat amb la directora de les Caramelles de Castellví, Verònica Jiménez, i la regidora de Comunicació del Municipi, Marta Coll. A més, hem volgut conèxier com són les caramalles de Sant Cugat del Vallès, amb el president de la Societat Coral La Lira, Josep Garrell, i les Caramalles d'Aulesa, on els joves d'Olesa de Montserrat són els encarregats de mantenir aquesta tradició. VÍDEO PROMOCIONAL DE LES CARAMELLES D'AULESA

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes