Catalunya té Biblioteques amb D.O

latarda - 27/03/2013
El cicle 'Biblioteques amb DO' proposa un maridatge de vi i bona literatura

El cicle 'Biblioteques amb DO' proposa un maridatge de vi i bona literatura

La relació del vi amb la literatura es remunta a molts anys enrere i, no ens enganyem, una bona lectura acompanyada d'un bon vi és un dels grans plaers de la vida. Qui n'és molt conscient d'aquest fet és el Servei de Biblioteques Públiques de Catalunya qui, juntament la Institució de les Lletres Catalanes , del Centre Quim Soler , de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) , i de VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya; ha creat el projecte ‘Biblioteques amb DO’. Es tracta d’una iniciativa que vol reduir la distància entre aquests dos grans plaers amb l’objectiu dinamitzar l’espai bibliotecari i, com els bons vins, crear-se la seva pròpia denominació d'origen. Nosaltres n'hem parlat amb els seus protagonistes i amb l'autor Martí Gironell, que el proper 4 d'abril presentarà el seu llibre 'L'últim abat' a l'acte 'Entre copes i llibres'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes