A Catalunya també es creen xarxes socials

A Catalunya també es creen xarxes socials

Catalunya no s’ha quedat enrere en el sector de les xarxes socials. De fet, segons les dades del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura del 2011, les xarxes socials compten amb 2.675.000 usuaris, és a dir, més d’un 40% de la població. I és que les xarxes socials van més enllà de Facebook i Twitter. A casa nostra n'hi ha d'altres, com és el cas d''Unnium', la 'Penedesfera' o 'Bhappy', les quals hem volgut descobrir al 'Valors Actius'. 'Unnium' neix a Sant Sadurní d'Anoia per posar en contacte els professionals de l'espectacle, la 'Penedesfera' és una xarxa interactiva que compta amb més de 1.000 blocs, mentre que 'Bhappy' permet als seus usuaris repartir felicitat. A més, hem descobert l'última aplicació per a Ipad de l'empresa lleidatana 'Plunge Interactive'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes