Els brunyols de l'Empordà són una tradició d'aquests dies

Els brunyols de l'Empordà són una tradició d'aquests dies

Tot i que teòricament la Setmana Santa és un període de dejuni i abstinència, paradoxalment és un moment en què proliferen els dolços a les pastisseries. Bunyols de Quaresma, bunyols de vent, brunyols de l’Empordà i moltes altres varietats són dolços molt típics d’aquesta època. A 'La Tarda' hem fet un tour gastronòmic per Catalunya per conèixer les millors receptes de dolços de casa nostra. Hem anat al Forn la Barceloneta de Figueres, actiu des de 1885; hem parlat amb el propietari de la pastisseria Roura de Sant Cugat i hem conegut les millors receptes d'Andalusia de la mà de la Dori Contreras, veïna de Sant Hilari.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes