Pep Marí als estudis de Cugat.cat

Pep Marí als estudis de Cugat.cat

El cap del departament de psicologia del Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat, Pep Marí, ha explicat que 'la felicitat és aquella satisfacció que aconsegueixen les persones quan omplen una sola necessitat'. Marí ho ha dit durant l'Entrevista Compartida, en la qual ha presentat el seu darrer llibre, titulat 'La felicidad no es el objetivo'. Daltra banda, i referint-se al moment de crisi que vivim, el psicòleg esportiu ha afegit a més que 'fins que no acceptem aquesta etapa com una més del procés, no la podrem superar'. MIRA EL VÍDEO
[VÍDEO] Entrevista al psicòleg esportiu del CAR, Pep Marí

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes