L'aigua és un bé escàs

L'aigua és un bé escàs

Si alguna cosa és indispensable a les nostres vides és l’aigua. Per aquest motiu l’any 1993 l’Assemblea General de les Nacions Unides va decretar el 22 de març, avui, com a Dia Mundial de l’Aigua, amb la intenció de la població de la importància de cuidar aquest recurs cada vegada més escàs. A 'La Tarda' ens hem volgut sumar a aquesta celebració i reivindicar la importància de fer bon ús d'aquest bé tan escàs i per això hem parlat amb Jon Sicilia, tècnic de comunicació i sensibilització a Catalunya de la Fundació Acció Contra la Fam. També hem conversat amb Lluís Sancliment, Director de Qualitat i Medi Ambient d'Aigües de Mataró i hem anat fins a La Garriga on l’any 2010 l'Emili Checa va inventar un sistema de reaprofitament de l’aigua domèstica.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes