En Dani i el Raúl van 'invair' els estudis de Cugat.cat amb els instruments

En Dani i en Raúl van 'envair' els estudis de Cugat.cat amb els instruments

Carregats amb teclat, guitarra, percussió i moltes coses més en Dani Campos i en Raül Pérez, membres de Llúmia, han estat els protagonistes aquest dijous de l''Acústics', on han vingut a presentar el seu primer llarga durarda 'Trossos d'una vida sencera'. Llúmia és un grup resident a Barcelona, nascut al 2010, que fusiona el folk atlàntic i el pop íntim en català. Finalistes del Sona9, protagonistes d'una campanya del club TR3SC i enamorats de la música, el grup proposa un treball conceptual, que veu de la música celta i que es va presentar la setmana passada a la sala Apolo de Barcelona amb uns 'padrins' de luxe: Els Catarres, Nyandú i Acousters. YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes