Salvador Macip, Jordi Puntí i Imma Monsó van ser els protagonistes d'aquesta entrevista a tres bandes

Salvador Macip, Jordi Puntí i Imma Monsó van ser els protagonistes d'aquesta entrevista a tres bandes

L'escriptora santcugatenca Imma Monsó, l'osonenc Jordí Puntí i el selvatà Salvador Macip són alguns dels 24 autors catalans que participaran aquest cap de setmana del Saló del Llibre de París; i és que Barcelona és la ciutat convidada a aquesta cita obligada del circuit editorial europeu. Aquest dimecres a 'La Tarda' hem muntat una tèrtulia a tres bandes en què els autors ens han explicat el bon moment que viu la literatura catalana i la importància d'esdeveniments com aquest per donar projecció internacional a la feina feta a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes