El Dia Mundial de la Poesia coincideix amb l'equinocci de primavera

El Dia Mundial de la Poesia coincideix amb l'equinocci de primavera

L’any 2001 la Unesco va declarar el dia 21 de març, dia de l’equinocci de primaver, com a Dia Mundial de la Poesia. Una jornada que se celebra a tot el món 'en favor de la poesia, per donar reconeixement i un nou impuls als moviments poètics nacionals, regionals i internacionals. I que ha de tenir com a principal objectiu mantenir la diversitat dels idiomes a través de l’expressió poètica i ha de donar veu a aquells que vegin amenaçada la possibiitat d’expressar-se a les seves respectives comunitats’. A 'La Tarda' ens hem volgut sumar a aquesta celebració mundial i per això hem parlat amb un dels organitzadors de l'any Punsola, que se celebra enguany a Mataró; hem descobert com el Centre Espriu prepara el dia Mundial de la Poesia i hem escoltat poemes en quítxua i persa, descobrint que el sentiment de l'obra poètica no entén d'idiomes!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes