Ara és un moment molt necessari per riure

Ara és un moment molt necessari per riure

Riure és un hàbit molt saludable: estabilitza la pressió sanguínia, oxigena la sang, estimula els òrgans vitals, redueix el dolor, i fins i tot, potencia el sistema immunològic! A més a més, riure ajuda a resoldre els problemes amb més eficàcia i ens aporta vitalitat y energia. Històricament, els pallassos i els clowns han estat una peça clau per contribuir a generar somriures... i just aquesta setmana el Teatre Principal d’Arenys de Mar ha preparat la Setmana del Clown, en la qual hi hauran espectacles concentrats aquest proper cap de setmana per a tots els públics. N'hem parlat amb alguns dels seus protagonistes: Toni Albà i el responsable del teatre, Toni Riba.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes