Lluís Castells als estudis de La Xarxa Barcelona

Lluís Castells als estudis de La Xarxa Barcelona

Lluís Castells és la mà dreta del director de cinema Juan Antonio Bayona. S'encarrega dels efectes especials, pels quals ha rebut el Goya amb pel·lícules com 'El Orfanato' o, recentment, amb 'Lo impossible'. Castells ha estat aquest dimecres el protagonista de la secció 'Herois Locals'. En aquesta entrevista, el garriguenc explica la seva trajectòria i els seus inicis a l'Esacc, les dificultats que ha comportat un projecte de la magnitud de 'Lo impossible' i també ha repassat el futur immediat, que, assegura, passa per l'estranger més que no pas per Catalunya. YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes