Carme Parareda dins de l'Ictineu 3

Carme Parareda dins de l'Ictineu 3

L'Ictineu 3 serà una realitat d'aquí a quatre mesos. Després de dos milions i mig d'euros invertits, 15 socis i vuit anys de feina, el primer submarí tripulat construït a Catalunya i a l'estat se submergirà al Mediterrani. Una de les impulsores d'aquest projecte és Carme Parareda, que ha estat la protagonista de l'espai Valors Actius. Parareda ha explicat com va deixar la seva feina per embrancar-se en la construcció de l'Ictineu 3 i ha destacat l'interès mostrat per l'equip d'enginyers del director de cinema americà James Cameron, un gran aficionat als submarins, i amb el qual espera acabar treballant. YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes