Plàcid Garcia-Planas, protagonista de l'Entrevista Compartida

Plàcid Garcia-Planas, protagonista de l'Entrevista Compartida

El corresponsal de guerra de 'La Vanguardia', Plàcid Garcia-Planas, ha explicat aquest dijous que l'única manera de superar la por que moltes vegades viu en les zones de conflictes és trobant un bona història a explicar en les seves cròniques. El periodista, que aquests dies presenta l'exposició 'L'Arxiu del Corresponsal de Guerra: Col·lecció Plàcid Garcia-Planas' a l'Arts Santa Mònica, ha estat el protagonista de l'Entrevista Compartida. Garcia-Planas també ha criticat el tractament que es dóna als mitjans dels conflictes bèl·lics, els quals ha acusat d'apostar massa per la immediatesa i poc per 'la lírica i la paradoxa que es necessita per parlar de la guerra'. MIRA EL VÍDEO DE L'ENTREVISTA COMPARTIDA
[VÍDEO] Entrevista al corresponsal de guerra, Plàcid Garcia-Planas

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes