La Mireia, la Gemma i la Lurdes són l'ànima de De Calaix

La Mireia, la Gemma i la Lurdes són l'ànima de De Calaix

Tres dones, la veu com a instrument principal, música tradicional i popular i més de 10 anys sobre els escenaris són algunes de les claus per entendre De Calaix; una formació nascuda a Figueres l'any 2001. Mireia Mena, Gemma Pla i Lourdes Rimalló són les creadores d'aquest grup que es nodreix de cançons apreses a viva veu o bé extretes de manuscrits i cançoners. De la tasca que han dut a terme durant aquests anys n'han sorgit quatre repertoris i tres enregistraments, que ens han vingut a mostrar aquest dijous a 'L'Acústics'.   YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes