Joan Figueres als estudis de Ràdio Silenci

Joan Figueres als estudis de Ràdio Silenci

Joan Figueras és un referent en el món de la música, sobretot en l'àmbit de la música tradicional. Violoncel·lista de formació, ha acompanyat grans cantants de la música catalana com Maria del Mar Bonet, Miquel Gil i Raimon en les seves gires i en multitud de concerts. La seva passió per la docència l'ha portat a ser el mestre de nombrosos músics, entre ells Lídia Pujol, que assegura que Joan Figueras ha estat el seu 'mestre'. L'actual cap d'estudis de l'Escola de Música de la Garriga ha estat l'Heroi Local d'aquesta setmana, on repassat la seva trajectòria i a apuntat que 'tothom té habilitats innates per la música'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes