L'entitat transforma mobles vells en obres d'art i dóna feina a persones amb malalties mentals

L'entitat transforma mobles vells en obres d'art i dóna feina a persones amb malalties mentals

El projecte BVelles Arts d'Arenys de Mar treballa per la inclusió sociolaboral de les persones amb malalties mentals a través de la seva incorporació al món laboral. Es tracta d'un projecte de la Fundació el Molí, que promou l'autonomia i qualitat de vida d'aquestes persones. Com? Doncs a través de la conservació, reciclatge i la restauració d'objectes i mobles antics, als quals se'ls dona un nou ús creant productes artístics. Aquest dimecres hem parlat amb la coordinadora del projecte, la Judith Pérez, i un dels membres del centre, en Daniel Garduño, que ens han explicat les entranyes d'aquesta iniciativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes