El festival MUD arriba enguany a la seva 7a edició

El festival MUD arriba enguany a la seva 7a edició

A partir del 8 de març, Lleida es convertirà en la capital del bo i millor del neofolk nacional i internacional, i és que aquell dia es donarà el tret de sortida a la 7ena edició del MUD, el festival de Músiques Disperses! Nosaltres hem estat parlant amb el seu director, l'Antoni Gorgues, que ens ha explicat que un dels plats forts d'aquesta edició és l'actuació de la recent guardonada amb el Goya, Sílvia Pérez Cruz. També hem parlat amb el Rubén Alonso, líder de la formació Las Buenas Noches, que seran els encarregats de donar el tret de sortida al festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes