Alguns dels protagonistes de Ràdio Escola als estudis de Ràdio Silenci

Alguns dels protagonistes de Ràdio Escola als estudis de Ràdio Silenci

L’any 2006 l’escola Pinetons de La Garriga es posava en contacte amb Ràdio Silenci. Aquell dia va néixer de la mà de Toni Gimeno i Ingrid Arellano, professors de cinquè i sisè de primària de l’escola; i Marc Querol, de Ràdio Silenci, un projecte que ja porta més de 5 anys en funcionament: el projecte Ràdio Escola. Es tracta d'una iniciativa que no para de créixer i que ja ha estat guardonada amb el premi Baldiri Reixac per la promoció del català a l’escola. Aquest dilluns en Pau i l'Ariadna, dos alumnes de 5è de primària de l'escola Els Pinetons, ens han ofert un petit tast del programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes