Carlos Durán, als estudis de Cugat.cat

Carlos Durán, als estudis de Cugat.cat

Carlos Durán, fundador de la primera autoescola 'low cost' de l'estat espanyol, Hoy-voy, assegura que 'si algun dia no ens copien serà mala senyal' perquè voldrà dir que no estan innovant.Hoy-voy és una empresa que ofereix preus molt competitius segons la disponibilitat de l'alumne, a més d'un sistema per aprovar l'exàmen teòric creat per ells mateixos anomentat 8x3. Durán, que ha estat el protagonista de la secció Valors Actius, ha fet balanç del primer any de vida de l'autoescola, al qual ha arribat amb 1.600 alumnes, i ha avançat algun dels futurs projectes en què estan treballant.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes