La Beth als estudis de La Xarxa Barcelona

La Beth als estudis de La Xarxa Barcelona

Beth Rodergas ha assegurat que en un parell o tres mesos començarà a gravar un nou disc, del qual ja té gairebé totes les cançons fetes i que serà una 'continuïtat de l'últim treball'. La polifacètica artista ha estat aquest dijous la protagonista de l'Entrevista Compartida on ha explicat que viu un moment molt dolç, després del naixement de la seva primera filla; que 'sempre ha prioritzat la vida personal a la professional' i on confessat que no troba a faltar els concerts 'ja que cada cosa té el seu moment'. I és que la Beth es troba submergida en el projecte 'La dona vinguda del futur', una obra que a partir de la setmana que ve es podrà veure a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes