Aquest dijous s'ha commemorat el dia Internacional de la Llengua Materna

Aquest dijous s'ha commemorat el dia Internacional de la Llengua Materna

El dia 21 de febrer es commemora el Dia Internacional de la Llengua Materna i per això hem volgut conèixer a través de les emissores locals els trets distintius de les diferents maneres de parlar del territori català. Hen analitzat els accents de cada zona, les paraules concretes i les particularitats de cada parla, amb representants del Consorci per a la Normalització Lingüística d'Osona i el Marseme, filòlegs, voluntaris per la llengua, l'Àrea d'Acollida de la Plataforma per la Llengua i el creador de 'Lo diccionari lleidatà-català', obra de Ferran Montardit.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes