Àlex Gomar, al centre, durant l'entrevista a Cugat.cat

Àlex Gomar, al centre, durant l'entrevista a Cugat.cat

Hemav és una empresa catalana especialitzada en el disseny d'avions no tripulats (UAV), que poden desenvolupar tasques de reconeixement del territori, control del trànsit i de les xarxes de comunicació, prevenir grans incendis i localitzar persones perdudes. El santcugatenc Àlex Gomar, membre d'Hemav, ha estat el protagonista de la secció 'Valors Actius', on ha explicat l'origen del projecte, en quina fase de desenvolupament es troba i per on passa el futur de l'empresa. Actualment, centren els seus esforços en la recerca de finançament públic per a innovació, desenvolupament i investigació mitjançant fons europeus. Hemav ha guanyat recentment el programa Empenta 2013, promogut per la Generalitat de Catalunya i per Esade Creapolis i ha estat present a les fires més importants del sector en l'àmbit europeu.   YouTube Preview Image

4 comentaris Àlex Gomar: ‘El futur de l’aviació passa per avions de passatgers no tripulats’”

  1. […] Fuente principal i entrevista completa en Audio: La Xarxa – Programa La Tarda […]

  2. […] El futur de l’aviació passa per avions de passatgers no tripulats. […]

  3. […] Fuente principal i entrevista completa en Audio: La Xarxa – Programa La Tarda […]

  4. […] Fuente principal i entrevista completa en Audio: La Xarxa – Programa La Tarda […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes