Santi Serratosa ha canviat la bateria per la sonoritat del propi cos

Santi Serratosa ha canviat la bateria per la sonoritat del propi cos

El Body Percussion o percussió corporal és una disciplina que cada vegada està més de moda. Es tracta, com bé diu el seu nom, de fer música amb el cos, és a dir: de fer servir les parts del nostre cos com instruments de percussió. La Universitat de Vic ha inclòs recentment un curs de Body Percussion dins el seu programa d'activitats, un cicle de sessions conduïdes per Santi Serratosa, bateria de la formació Gossos i enamorat d'aquesta disciplina. Juntament amb el Jesús Martínez, alumne de la Universtitat de Vic que es troba immers en el seu treball de fi de grau sobre Percussió Corporal, el Santi ens ha desvetllat tots els secrets d'aquesta disciplina. YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes