Jordi Coca és el comissari del centenari de l'Institut del Teatre

Jordi Coca és el comissari del centenari de l'Institut del Teatre

L'Institut del Teatre fa 100 anys! Per commemorar-ho, la institució ha preparat un nodrit programa artístic, divulgatiu i de recerca que servirà per fer balanç i establir línies amb vista a futur. El comissari d'aquesta efemèride tan especial, Jordi Coca, ha posat en valor la figura d'Adrià Gual, funador de l'Institut, de qui ha explicat que va ser una de les figures cabdals de la renovació de la nostra escena. Parlant de futur, Coca ha confessat que un dels principals reptes que ha d'encarar la institució és "reubicar-se una mica en el panorama general del teatre del nostre país" aixó com" redefinir-se i veure com els seus engranatges encaixen en els altres".

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes